2019 için Yeni iPad Mini Erken Gelebilir

2019 İçin Yeni iPad Mini Erken Gelebilir

2015 yılında çıkarılan son sürüm iPad Mini 4, üç yıl boyunca tüm güncellemelerini alaraki kullanıcılar tarafından takdir gördü. Ama gelişen teknoloji karşısında geri kalmaya başlayan iPad Mini 4, yeni modeli için geri sayıma başladı. Apple, yeni model iPad Mini serisini 2019 yılı için erken dönemlerde çıkarabilir. Çin temelli bilgi kaynaklarına diğer iPad modelleri ise, 2019 yılının sonlarını beklemek zorunda kalacak.  Fakat bu konuda Apple tarafından yapılmış bilgilendirme henüz yok ve bundan dolayı yeni iPad Mini modeli için çok bilgi olmamakla birlikte, işlemcisi daha gelişmiş olurken; ekran kalınlığı olarak daha ince bir yapıya sahip olacak.

2019 için Yeni iPad Mini Erken Gelebilir

2018 yılında Apple tarafından çıkarılmış iPad, yapılan yorumlar doğrultusunda beklenenden önce piyasaya çıktı ama kullanıcıları tarafından da pek olumlu karşılanmadı. Çünkü tablette yapılan değişiklikler güncel bir işlemciye sahip olması ve Apple kalem olması gibi iki özellikle sınırlı kaldı.

Kaynaklardan alınan en son bilgilere göre yeni tablet iPad Mini, ekran olarak biraz büyüyecek ve 10 inç büyüklüğüne sahip olacak. Aynı zamanda yeni tasarımlara ayak uydurması da beklenirken; ekran ile kasa oranı şu an mevcut sürüme göre bayağı bir artacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir