Jet Black iPhone 7 Çabuk mu Çiziliyor?

Geçtiğimiz yılın en iyi telefonları arasında bildiğimiz üzere iPhone 7 vardı. iPhone 7’nin siyah modelinin çizikleri ve parmak izlerini göstereceği hakkında bir iddia atılmıştı. iPhone 7’nin siyah modelini bir kaç ay kullandıktan sonra telefonda çiziklerle doluyor. Detaylar haberimizde…

Sistemsel özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken ve  yenilenen kameraları ile 2016’nın en iyi telefonları arasında yer alan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın bu  modelinde bir çok kişinin yıllardır istediği ve çok konuşulan siyah iPhone modelinin sonuna çıkması oldu diyebiliriz. Jet Black, yani simsiyah renk adı isimi verilen ve gerçekten de söylendiği gibi oldukça parlak bir renge iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri hakkında ilk günden bu yana kolay çizilebilir diye bir iddia mevcuttu. Hatta bu iddiayı bizlerde bir kaç dile getirdik. Sonunda beklenen gün geldi aylar sonra  ne kadar haklı olduğumuzu kanıtlayan paylaşımlar sonunda gün yüzüne çıktı.

Simsiyah modeline sahip olan i7’de masaya koyma, cebinize koyma ve yere düşürme gibi bir çok olayda kabının her türlü çizilebilme  özelliğine sahip olan iPhone 7’nin Reddit’te yer alan görsellerine bir göz attığımız zaman gerçekten iPhone 7 alacak kişiler bu resimleri gördükten sonra almayacağını düşünüyorum.  Evet sizlerin görmesi içinde resimleri paylaşma kararı aldım. Eğer ki iPhone 7’nin siyah modelini alacağınız zaman bir kez daha düşünmenizi istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir